Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Curs ignifugator si operator termoprotectie

aprilie 18, 2018 @ 5:00 pm - 8:30 pm EEST

|Recurring Eveniment (See all)

An event every week that begins at 5:00pm on miercuri, happening 4 times

Ignifugarea este un procedeu specific prin care se trateaza lemnul cu substante ignifuge, care au scopul de a mari rezistenta la ardere a materialelor lemnoase. Trebuie subliniat din start faptul ca este vorba doar despre o marire a rezistentei lemnului la foc si nu despre transformarea acestuia intr-un material complet ignifug.

IGNIFUGATOR cod C.O.R /N.C: 713104

Termoprotecţia reprezintă un ansamblu de operaţii care protejează împotriva efectelor încălzirii excesive produse de manifestarea unui incendiu. Pentru realizarea lucrărilor de termoprotecţie se utilizează sisteme de termoprotecţie agrementate. Punerea în operă a sistemelor de termoprotecţie necesită o pregătire atentă şi complexă, deoarece se lucrează cu echipamente şi instrumente speciale care solicită cunoştinţe în domeniul construcţii, mecanic şi chimie. Printre aceste echipamente se numără: instalaţiile de sablare şi instalaţiile de aplicare a sistemelor de termoprotecţie care, de obicei, variază ca structură şi mod de funcţionare. Totodată, pe lângă aceste echipamente, sunt utilizate diferite instrumente şi aparate de măsură şi control specifice care ajută la determinarea caracteristicilor mediului de lucru, precum şi de calitate a straturilor de sistem de termoprotecţie aplicate. Aplicarea sistemelor de termoprotecţie de catre un Operator Termoprotectie se realizează prin parcurgerea anumitor etape, bine definite, în conformitate cu specificaţiile producătorilor. Exercitarea ocupaţiei se face cu respectarea cadrului legislativ general şi specific, precum şi cu respectarea reglementărilor şi standardelor de produs.

IGNIFUGATOR cod Cod C.O.R./N.C.: 713105

Cursuile de pregatire au durata 4 saptamani(pregatire teoretica si pregatire practica) , la care pot participa:

  • angajatii ce lucreaza in societati atestate pentru aceasta activitate
  • persoane ce se pregatesc sa abordeze acest domeniu.

Conditii de participare la programul de formare:

  • absolvent de liceu cu diploma de bacalaureat

Dosarul de inscriere va cuprinde copii de pe:

  • diploma de bacalaureat (facultate)
  • buletin/ carte de identitate
  • adeverinta medicala (clinic sanatos)
  • datele firmei pentru factura si contract

 

Pregatirea consta in perfectiunea teoretica si prectica a cunostintelor specifice domeniului privind: legislatie, normative si proceduri tehnice de lucru, cu desfasuratea orelor la sediul societatii noastre in sali de cursuri dotate corespunzator.

In urma absolvirii cursurilor se elibereaza “Certificat de absolvire“, insotit de supliment descriptiv, recunoscut de Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei, reglementat de lege ca act de studii cu recunoastere nationala, necesar autorizarii persoanelor juridice la C.N.S.I.P.C.

Conform prevederilor Ordonantei Guvernului nr. 129/2000, cheltuielile pentru formarea profesionala a adultilor sunt scutite de plata T.V.A.
Conform Codului Fiscal art. 21 alin. 2 lit. h, costul cursurilor autorizate de A.N.C/C.N.C.F.P.A se deduce integral din impozitul pe profit sau pe venit!

Pentru detalii si informatii asteptam cu interes solicitarile dvs.

Detalii

Data:
aprilie 18, 2018
Timp:
5:00 pm - 8:30 pm

Organizator

Alexia Consulting
Telefon:
0748 022 865
Email:
alexiaconsulting2006@yahoo.com

Loc de întâlnire

Universitatea Bogdan Voda
Strada Grigore Alexandrescu 26A, Cluj-Napoca
Cluj Napoca, România
+ Harta Google